Cambridge Viktprogram

Vi i butiken jobbar med Cambridge Viktprogram. Det är ett mycket effektivt viktminskningsprogram som jag, Carin, har jobbat med sedan hösten 2008. Jag är utbildad Cambridgekonsulent vilket innebär att jag coachar, stöttar och hjälper mina medlemmar på hela deras viktresa. Ända från start, hela vägen in i mål! Men även därefter. Att gå ned i vikt är en sak, men att sedan hålla den är oftast svårare att klara av. Där är Cambridge Viktprogram unikt. Jag följer upp er så länge det behövs.
Viktprogrammen anpassas individuellt och allt tas i den takt man själv vill.
Lite kort om hur det fungerar:
Cambridge Viktprogram brukar se ut som så att man börjar med att äta enbart Cambridgemåltider under minst 7 dagar. Detta för att rensa kroppen från slaggprodukter och få igång förbränningen. På nivå 1, med enbart Cambridgemåltider, hamnar man i något som kallas för ketos. Det tar ca 3 dygn för kroppen att hamna i där. Under dom 3 dygnen tömmer man kroppen på sitt glukoslager. När man sedan är i ketos förbränner kroppen extremt mycket fett.

Dom allra flesta blir då av med sin hunger och sitt sötsug.
För bästa möjliga resultat krävs det under nivå 1 att man inte tuggar på någonting, inte ens sockerfritt tuggummi! Och att man får i sig 3 liter vatten/dag (kroppen har svårt att behålla dom normala vätskenivåerna under ketos, därav det höga vätskeintaget).
Man får dricka te och kaffe.
Hur länge man står på nivå 1 är helt individuellt. Vi kollar av allt eftersom, hur det känns och planerar vidare därifrån. Efter nivå 1 börjar man lägga till mat och trappa ned med soppor och shakes.
Jag erbjuder individuella rådgivningar. Kontakta mig så bokar vi in en tid som passar. Rådgivningen brukar ta ca 30 min och kostar 150kr.

Fettmätning på Tanitavåg : 50kr/vägning (vågen skriver ut ett kvitto med resultatet).
Medlemsskapet kostar 350kr. Då ingår en kostnadsfri rådgivning i och med inskrivningen samt två fettmätningar på Tanitavågen.
Ta tag i vikten NU! Med Cambridge Viktprogram är det lättare än man tror.
Välkommen att höra av er till mig om ni har frågor och funderingar eller vill boka tid för rådgivning.

Carin Johansson
0760487539
carinjohansson84@hotmail.com